روانشناس من

در این وبلاگ شما می توانید مطالب مربوط به روانشناسی را مطالعه کنید

روانشناس من

در این وبلاگ شما می توانید مطالب مربوط به روانشناسی را مطالعه کنید

برای داشتن زندگی بهتر و لذت بخش تر می توانید از مطالبی که در اختیار شما قرار می دهم استفاده کنید. این مطالب در مورد زندگی زناشویی، روانشناسی خانواده و کودک و ... است که باعث درک عمیق تر مشکلات و بهبود روابط شما می شود.

  • ۰
  • ۰

 

برای شناسایی و تشخیص تاخیر در گفتار، والدین باید به خوبی از علائم و نشانه های تاخیر در صحبت کردن کودک آگاه باشند. پیگیری چگونگی پیشرفت کودک در استفاده از کلمات و ساختن جملات و برقراری ارتباط بسیار ضروری است. اما والدین قبل از هر گونه تصمیم گیری نهایی و مداخله برای درمان، باید به یک مشاوره کودک و یا متخصص گفتار درمانی مراجعه کنند تا به طور صد در صد نسبت به مشکل کودک خود اطمینان حاصل نمایند. پس از انجام یک ارزیابی پزشکی کامل، روانشناس شما را به یک آسیب شناس گفتار – زبان ارجاع می دهد. آنها یک ارزیابی جامع از زبان بیانی و دریافتی کودک شما انجام خواهند داد تا مشخص شود که آیا کودک شما تاخیر زبانی دارد یا خیر. این ارزیابی بر اشکال مختلف اتباط کلامی و غیر کلامی متمرکز خواهد بود. همچنین از معیارهای استاندارد برای تشخیص و نتیجه گیری استفاده خواهد شد.

پس از تکمیل ارزیابی گفتار و زبان، آسیب شناس زبان و یا کارشناس گفتار درمانی، ممکن است آزمون های دیگری را توصیه کند. به عنوان مثال، یک معاینه شنوایی می تواند به آنها کمک کند تا تشخیص دهند که آیا کودک شما دچار اختلال شنوایی است یا خیر. کودک شما ممکن است مشکلات شنوایی داشته باشد که نادیده گرفته شده است. همانطور که گفته شد مشکل در شنوایی می تواند منجر به تاخیر در گفتار نیز شود. پس برای تشخیص تاخیر در حرف زدن کودک و استاندارد سن حرف زدن کودک دختر یا پسر، شما حتما باید به یک روانشناس و یا متخصص در این زمینه مراجعه کنید. نمی توان به تنهایی و فقط با مشاهده چند نشانه نتیجه گرفت که کودک به تاخیر در گفتار دچار است.

 

 

گفتار و برقراری ارتباط یک مسئله بسیار مهم و حیاتی است که برروی تمام مراحل زندگی کودک شما تاثیر می گذارد. گفتار نقش مهمی در رشد اجتماعی – عاطفی کودک دارد. همچنین برای موفقیت در تحصیل و زندگی خوب باید گفتار مناسب و قدرتمندی را داشت. اگر فرزندتان تاخیر در گفتار داشته و نشانه ها و علائمی که در بالا گفته شد را دارد. پس حتما باید به دنبال درمان و از بین بردن این اختلال در کودک خود باشید. در این مقاله ما پنج راهکار کاربردی و مسمر ثمر برای کاهش و از بین بردن تاخیرهای گفتاری و افزایش قدرت حرف زدن کودکان بیان کرده ایم.

اگر مهارت های گفتاری و زبانی فرزندتان با انجام دادن این راهکارها بهبود یافت پس در مسیر درستی قرار گرفته اید. اما اگر این فعالیت ها به کودک شما کمک نکرد. بهتر است که به یک گفتار درمان و یا مشاوره خانواده برای از بین بردن این مشکل و دانستن علت آن مراجعه کنید.

 

 

 آیا می توان گفت دیر حرف زدن کودک نشانه کم هوشی اوست؟

 یکی از دغدغه های والدینی که کودکان مبتلا به تاخیر گفتار دارند این است که آیا فرزند من کم هوش است؟ بسیاری از نظرات بر این باور است که تاخیر در تکلم می تواند بر هوش افراد تاثیر بگذارد. اما هیچ مقاله و تحقیقی به طور کامل این موضوع را تایید نکرده است. پس در برخی از موارد هوش و تاخیر در گفتار را می توان با یکدیگر مرتبط دانست و در برخی از موارد خیر.

 

 چه چیزهایی باعث تاخیر در گفتار کودکان می شود؟

 برخی از شرایط نامناسب محیطی می تواند باعث تاخیر در گفتار شود. اگر کودک مورد غفلت یا آزار قرار گیرد، در اجتماعات قرار نگیرد و با دیگران ارتباط نداشته باشد، صحبت کردن را یاد نخواهد گرفت. همچنین برخی از مشکلات و اختلالات مادرزادی نیز می تواند باعث ایجاد مشکل در گفتار و تکلم کودک شود.

#مشاوره_کودک #مشاوره_آویژه #علت_دیر_حرف_زدن_کودک #درمان_تاخیر_در_گفتار_کودکان #نشانه_های_تاخیر_در_گفتار_کودکان

  • ۰۱/۰۹/۰۷
  • masoomeh ra

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی