روانشناس من

در این وبلاگ شما می توانید مطالب مربوط به روانشناسی را مطالعه کنید

روانشناس من

در این وبلاگ شما می توانید مطالب مربوط به روانشناسی را مطالعه کنید

برای داشتن زندگی بهتر و لذت بخش تر می توانید از مطالبی که در اختیار شما قرار می دهم استفاده کنید. این مطالب در مورد زندگی زناشویی، روانشناسی خانواده و کودک و ... است که باعث درک عمیق تر مشکلات و بهبود روابط شما می شود.

۶ مطلب در ارديبهشت ۱۴۰۲ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

چگونه دیگران را دلداری بدهیم؟ راه های دلداری دادن به فرد ناراحت چیست؟ مسلما حمایت از دوستان خود در مواقع سخت یکی از مهم ترین کارهایی است که می توانید انجام دهید. همدردی و دلداری دادن فردی که ناراحت است می تواند به او کمک کند تا ناراحتی اش کاهش یافته و بتواند راهکار مناسبی برای حل مشکلاتش بیابد. اما دانستن اینکه دقیقا چه بگویید و یا چه رفتاری داشته باشید و چگونه ابراز همدردی کنید؟ بسیار مهم است. گاهی به دلیل بلد نبودن روش دلداری دادن فرد ناراحت، به اشتباه با رفتار و یا گفتار خود باعث می شویم که حالش بدتر شود.

 

هنگامیکه فردی ناراحت است، مراقبت از او و یا دلداری دادن به فرد ناراحت می تواند باعث شود که شما احساس درماندگی و یا سردرگمی کنید. اما اگر شما فنون دلداری دادن موثر را بدانید و راهکارهای مناسبی برای ابراز همدردی با فردی که ناراحت است را بلد باشید، می توانید از ناامیدی و سردرگمی نجات پیدا کنید. شما با یادگرفتن راهکارهای آرامش دادن به دیگران هنگام ناراحتی می توانید کمک شایانی به دوست ناراحت خود کنید. به یاد داشته باشید که انسان ها در مواقع سختی و مشکلات نیاز به کمک دارند نه هنگام شادی و خوشحالی. پس تا جایی که می توانید با فرد ناراحت ابراز همدردی کنید و او را به سمت یک زندگی شاد و شاد بودن هدایت کنید.

 

جملات دلداری دهنده چگونه اند؟

جملاتی که احساس امید و شادی و همچنین اهمیت داشتن و مورد حمایت قرار گرفتن را به فرد ناراحت انتقال میدهند، می توانند جملات دلداری دهنده باشند. مانند: تو آدم فوق العاده ای هستی و حتما با این مشکلات مبارزه کرده و پیروز می شوی. یا ناراحتی تو برای من بسیار مهم است و سعی می کنم به تو کمک کنم و … .

چگونه به دوستانمان دلداری بدهیم؟

هرگز از سرزنش کردن و یا نصیحت کردن استفاده نکنید. سعی کنید احساسات آنها را درک کرده و خودتان را در موقعیت و شرایط آنها قرار بدهید. همچنین از جملات مثبت برای انگیزه دادن به آنها استفاده کنید.

منبع: مشاوره آویژه

#مشاوره_خانواده #فرد_ناراحت #مشاوره_آویژه #همدردی_با_دوست_ناراحت #دوست_ناراحت #دلداری_دادن_فرد_ناراحت #ابراز_همدردی_با_دوست_غمگین

  • masoomeh ra
  • ۰
  • ۰

 

چگونه با برادر خود دعوا نکنیم؟ با برادر بد اخلاق چگونه رفتار کنیم؟ دعوا بین خواهر و برادر امری طبیعی است. اما قهر کردن و یا صحبت نکردن با یکدیگر به مدت طولانی اصلا طبیعی نیست. شما حتی اگر با خواهر یا برادر خود دعوا می کنید و یا با یکدیگر برسر موضوعی تعارض دارید، نباید قهر باشید و این قهر کردن مدت زیادی طول بکشد. قهر با برادر می تواند صمیمیت بین خواهر و برادر را از بین برده و یا کمرنگ کند. پس ایجاد صلح بین خواهر و برادر و آشتی با برادر را باید برای خودتان در اولویت قرار دهید.قهر بودن با برادر و صحبت نکردن با یکدیگر می تواند آسیب های مختلفی را برای شما و برادرتان به همراه داشته باشد. برادر می تواند یک حامی عالی برای خواهر باشد و خواهر نیز محرم اسرار و پناه خوبی برای درد و دل کردن است. اما اگر شما و برادرتان دائم با هم قهر باشید و قدمی برای آشتی کردن برندارید، مسلما نمی توانید از این ویژگی ها استفاده کنید. برای آشتی کردن با برادر باید بتوانید ناراحتی ها و اختلاف نظراتی را که از قبل وجود داشته حل کنید. هرگز اجازه ندهید که ناراحتی ها و اشتباهات، کینه ای در دل شما شود که اجازه ندهد شما و برادرتان روابط درستی با هم داشته باشید.

اگر از قهر بودن شما و برادرتان مدت زمان طولانی میگذرد و شما نتوانسته اید برای آشتی کردن با او قدم مثبتی بردارید، بهتر است از مشاوره خانواده کمک بگیرید. مشاوره خانواده روابط خواهر و برادری شما، اختلاف نظرات، نقاط مثبت و منفی رابطه و … را مورد بررسی قرار می دهد. او به شما و برادرتان کمک می کند تا ابتدا بتوانید  دلیل ناراحتی و قهر بودن را بیابید. سپس آسیب هایی که این قهر با خود به دنبال دارد را بررسی کنید. بعد از بررسی آسیب ها به شما آموزش می دهد که چگونه کینه و ناراحتی ها را فراموش کرده و برای باهم شاد بودن و درکنار هم بودن برنامه ریزی کنید.

چرا باید برای آشتی با برادر تلاش کرد؟

اگر ناراحتی ها و قهر بودن شما و برادرتان مدت زیادی طول بکشد، باعث می شود که صمیمیت خواهر و برادری شما از بین رفته و دیگر نتوانید مانند قبل ارتباط سالمی با یکدیگر برقرار کنید. همچنین قهر بودن و صحبت نکردن باعث می شود که محیط خانواده شما دچار استرس و اضطراب شده و دیگر محیطی شاد و پر هیجان نباشد.

آیا آشتی و ایجاد صلح بین خواهر و برادر ممکن است؟

باید گفت ایجاد صلح بین خواهر و برادر همیشه می تواند نتایج مثبتی با خود به همراه داشته باشد. حتی اگر زمان زیادی از ناراحتی و قهر بودن آنها بگذرد. اما این آشتی نیاز به تغییر دارد. دو طرف باید تغییر کنند. همچنین هر دو طرف باید اراده و تعهد خود را برای انجام کارها و جبران اشتباهات نشان دهند.

#مشاوره_خانواده #آشتی_با_برادر #قهر_خواهر_و_برادر #ایجاد_صلح_با_برادر #مشاوره_آویژه #آشتی_کردن_با_داداش #قهر_بودن

  • masoomeh ra
  • ۰
  • ۰

دعوای فرزندان

 

آیا از دعوای خواهر و برادر خسته شده اید؟ آیا فرزندان شما نیز دائم بر سر کوچکترین مسائل با هم درگیر می شوند؟ اختلافات بین دو خواهر یا اختلافات خواهر و برادر می تواند محیط خانواده را متشنج کند. به همین دلیل حل اختلافات خواهر و برادری می تواند برای والدین بسیار حائز اهمیت باشد. هیچ فردی دوست ندارد که در دعواها و اختلافات حضور داشته باشد. اما متاسفانه در زندگی واقعی، برای بزرگسالان و بچه ها، دعوا و اختلاف نظر وجود دارد. عدم برخورد با اختلافات دو خواهر و یا خواهر و برادر می تواند تاثیر منفی بر روابط داشته باشد. همچنین منجر به چالش های بین فردی بیشتر در آینده خواهد شد.

اختلافات خواهر و برادری و قهر کردن های طولانی مدت أصلا مناسب نیست. این رفتارها باعث از بین رفتن روابط سالم بین دو خواهر و یا خواهر و برادر می شود. برخی از والدین معتقدند که بهتر است به فرزندان اجازه دهیم تا به تنهایی از پس تعارضات خود برآیند. آنها می گویند نباید هرگز وارد دعوای بچه های کوچک شد و یا طرف یکی از آنها را گرفت. می توان گفت این موضوع درست است و بزرگترها نباید دائم کودکان ار کنترل و یا هنگام دعوا فقط یکی ازآنها را تنبیه و سرزنش کنند. اما اگر احساس کردید که درگیری های کودکان و اختلاف خواهر و برادری تا حدودی بالا گرفت و احتمال آسیب رساندن به یکدیگر افزایش یافت، والدین باید به دنبال راه حلی برای آرام کردن فرزندان و از بین بردن اختلافات آنها باشند.

اگر اختلافات بین خواهر و برادری برای کودکان شما بسیار زیاد است و آنها دائما با یکدیگر به دعوا و جنجال می پردازند، می توانید از مشاوره خانواده در این زمینه کمک بگیرید. مشاور می تواند شما را راهنمایی کند که با رفتارهای صحیح خود، دعوا و درگیری های آنها را کم کنید.

 

رفتارهای ناراحت کننده خواهر چه می تواند باشد؟

انتقاد، نگاه تحقیرآمیز به شما، قلدری، بی اعتبار کردن یا تهمت زدن، بدرفتاری فیزیکی و … همه اینها میتوانند رفتارهای ناراحت کننده بوده و باعث اختلاف بین دو خواهر یا اختلاف خواهر و برادر شوند.

چرا خواهرم به من احترام نمی گذارد؟

او ممکن است به شما حسودی کند و یا در خانواده معنای دقیقی برای احترام وجود نداشته باشد و او نداند که به شما بی احترامی کرده است. متاسفانه برخی از افراد نیز هستند که ناراحتی ها و حسادت خود را به شکل بی احترامی به طرف مقابل بروز می دهند.

#مشاوره_آویژه #اختلافات_خواهر_برادری #اختلافات_دو_خواهر #دعوای_خواهر_برادری #مشاوره_کودک #مشاوره_خانواده #حل_اختلافات_خواهر_برادری

  • masoomeh ra
  • ۰
  • ۰

گاهی أوقات رفتار مادرشوهر با عروس أصلا درست و پسندیده نیست. اما در برخی از شرایط نیز این عروس است که نمی تواند ارتباط مناسبی با مادرشوهر خود برقرار کند. به یاد داشته باشید که او نیز یک مادر است و برای بزرگ کردن پسرش بسیار زحمت کشیده است. پس تا می توانید یک عروس با سیاست باشید و با رفتارهای درست و احترام گذاشتن به او رابطه سالمی با مادرشوهرتان برقرار کنید. سیاست رفتار با مادرشوهر را بلد باشید تا بتوانید به خوبی با خانواده شوهر رفت و آمد کرده و ارتباط سالم برقرار کنید. شکستن دل عروس توسط مادرشوهر می تواند به یک عادت تبدیل شود، اگر شما نتوانید به درستی با آن مقابله کنید.

اگر دائم از ناراحتی از مادرشوهر رنج می برید و یک مادرشوهر بدجنس دارید که زندگی شما را سیاه کرده است، بهتر است از یک مشاوره خانواده برای فهمیدن رفتار درست و واکنش مناسب، مشورت بگیرید. مشاور می تواند شما را با سیاست رفتار با مادرشوهر آشنا سازد. او حتی می تواند به شما راهکارهایی برای تغییر نگرش او و رفتارش پیشنهاد بدهد. پس تا بیشتر از این رابطه شما و مادرشوهرتان خراب نشده، از مشاوره کمک بگیرید.

 

چگونه یک مادرشوهر بدجنس می تواند زندگی شما را خراب کند؟

یک مادرشوهر بدجنس ممکن است با تحت تاثیر قرار دادن شوهرتان، باعث ایجاد تعارض برای زندگی شما شود. آنها ممکن است پسران خود را متقاعد کنند که عروس خوبی ندارند. همچنین می توانند با شایعه پراکنی در مورد شما باعث شوند که دید خانواده شوهر نسبت به شما تغییر کند.

وقتی از حرف مادرشوهر ناراحت می شوید چه باید کنید؟

سعی کنید از درگیری و تعارض با او خودداری کنید. به گونه ای رفتار کنید که او متوجه خط قرمزهای شما نشود که بتواند بیشتر از قبل شما را آزار دهد. همچنین سعی کنید فاصله خود را با او بیشتر کنید تا کمتر ناراحتی را برای خود إحساس کنید.

#مشاوره_خانواده #مادرشوهر_بدجنس #سیاست_عروس #رفتار_با_مادر_شوهر #مشاوره_آویژه #برخورد_با_مادرشوهر #مشاوره_ازدواج #ناراحتی_از_مادرشوهر

  • masoomeh ra
  • ۰
  • ۰

باید گفت رفتار خواهرشوهر با عروس به هر دو طرف بستگی دارد. همیشه نمی توان خواهرشوهر را مسئول تمام دعواها و بدرفتاری ها دانست. گاهی عروس ها آنقدر رفتار زشت و بی ادبانه دارند که باعث می شوند خواهرشوهر نسبت به رفتار آنها واکنش نشان دهد. اگر خواهرشوهر شما یک خواهرشوهر حسود و بدجنس است، پس بهتر است از راه حل های بالا برای رفتار صحیح با خواهرشوهر خود و همچنین جواب دادن به  توهین های خواهرشوهر استفاده کنید.

سعی کنید در این میان با شوهر خود ارتباط مناسبی برقرار کنید. برای او احساسات خود را توضیح دهید. اگر شوهرتان همیشه پشت شما باشد و از شما حمایت کند، می توانید از پس تمام مشکلات که مربوط به خانواده شوهر می شود، برآیید. اگر مشکلات شما با خواهرشوهر بسیار زیاد بود و نتوانستید به تنهایی آنها را حل کنید، بهتر است از یک مشاوره خانواده کمک بگیرید. مشاور می تواند به شما کمک کند تا طرز رفتار با خواهرشوهر را یاد بگیرید.

 

خواهرشوهر حسود چگونه است؟

یک خواهرشوهر حسود فکر می کند حق دارد در زندگی زناشویی شما دخالت کند. او تمام تلاش خود را برای دور کردن شما از خانواده خود و بد جلوه دادن شخصیت شما خواهد کرد.

چطور باید فهمید خواهرشوهرت بهت حسادت میکنه؟

سعی کنید در ابتدا زیاد با خواهرشوهرتان صمیمی نشوید. شما با بررسی رفتارهایش می توانید متوجه شوید که آیا یک خواهرشوهر حسود دارید یا خیر. مثلا او ممکن است مستقیماً به شما بی ادب کند، اما در مقابل دیگران خوب بازی کند. او سعی می کند رفتارهای شما را در چشم مادر و پدرش بد جلوه بدهد و …

#مشاوره_خانواده #خواهرشوهر_بدجنس #خواهرشوهر_بداخلاق #توهین_های_خواهرشوهر #جواب_توهین_خواهرشوهر #مشاوره_آویژه #رفتار_با_خواهرشوهر_بدجنس

  • masoomeh ra
  • ۰
  • ۰

تفاهم با همسر

برای درک و رسیدن به تفاهم با همسر نیاز به تلاش و اقدامات زیادی است. اگر شما بتوانید ارتباط سالمی با همسر خود برقرار کنید پس مسلما بهتر می توانید در مسیر داشتن زندگی مشترک شاد و موفق قدم بردارید. هیچ کدام از زن و شوهرها مانند هم نیستند و همچنین در تمام مراحل زندگی مثل هم فکر نمی کنند. هر زن و شوهری نظرات، عقاید و ایده های متفاوتی می توانند داشته باشند. پس مسلما لازمه تفاهم بین همسران شباهت های زیادی آنها به یکدیگر نیست. بلکه لازمه تفاهم در زندگی مشترک این است که زن و شوهر بتوانند یکدیگر را درک کنند و به نظرات و عقاید یکدیگر احترام گذاشته و تفاوت ها را به نحو احسن رفع کنند.

اگر إحساس می کنید عدم تفاهم با همسر در زندگی مشترک شما حکم فرما است، بهتر است به یک مشاوره خانواده مراجعه کنید. مشاور یا روانشناس می تواند به شما و همسرتان کمک کند تا روابط خود را ارتقا بدهید و تفاهم را در زندگی خود بوجود بیاورید.

 

مهم ترین نکته برای ایجاد تفاهم با همسر چیست؟

درک کنید که مخالفت کردن اشکالی ندارد و شما نمی توانید در مورد همه چیز با همسرتان نظر یکسانی داشته باشید. پس برای رسیدن به تفاهم داشتن شباهت زیاد مهم نیست. بلکه مهم این است که بتوانید تفاوت ها را درک کنید و به دیدگاه همسرتان گوش داده و به آن احترام بگذارید.

چرا تفاهم زن و شوهر اهمیت دارد؟

عدم تفاهم با همسر یعنی شروع جنگ و تعارضات پایان ناپذیر. هنگامی که دو نفر با یکدیگر تفاهم نسبی نداشته باشند، نمی توانند ارتباط سالمی با هم برقرار کنند و در کنار یکدیگر به زندگی خود ادامه بدهند.

#مشاوره_آویژه #مشاوره_خانواده #تفاهم_در_زندگی_مشترک #تفاهم_همسران #تفاهم_بین_زن_و_شوهر #تفاهم_با_همسر #اختلاف_با_همسر #مشاوره_ازدواج

  • masoomeh ra