روانشناس من

در این وبلاگ شما می توانید مطالب مربوط به روانشناسی را مطالعه کنید

روانشناس من

در این وبلاگ شما می توانید مطالب مربوط به روانشناسی را مطالعه کنید

برای داشتن زندگی بهتر و لذت بخش تر می توانید از مطالبی که در اختیار شما قرار می دهم استفاده کنید. این مطالب در مورد زندگی زناشویی، روانشناسی خانواده و کودک و ... است که باعث درک عمیق تر مشکلات و بهبود روابط شما می شود.

  • ۰
  • ۰

شنیدن اولین کلمه کودک شما بسیار هیجان انگیز و لذت بخش است. با بزرگ تر شدن کودک و بیان جملات این لذت و شادی برای والدین چند برابر می شود. شیرین زبانی های کودکانه می تواند قلب و احساسات هر پدر و مادری را تحت تاثیر قرار دهد. زبان باز کردن کودکان امری است که به زمان نیاز دارد و برای هر کودک منحصر به فرد است. والدین تنها می توانند با تمرین حرف زدن با کودک و آموزش صحبت کردن به کودکان این روند را سریع تر کنند. اما اگر با وجود تمرین و آموزش های حرف زدن کودک شما گاهی در بیان کلمات اشتباه کرده و یا برخی از تاخیرهای زبانی را تجربه می کند، همیشه نشان دهنده مشکل جدی نیست. همانطور که گفته شد کودکان مهارت های زبانی را با سرعت های مختلف توسعه می دهند. پس تاخیرهای گاه به گاه اصلا جای نگرانی و ناامیدی ندارد.

البته اگر همچنان نگرانی دارید یا احساس می کنید که یک مشکل اساسی وجود دارد، بهتر است برای احتیاط با یک گفتار درمان یا مشاوره خانواده صحبت کنید. مراجعه به درمانگر یا پزشک ضرری ندارد و می تواند خیال شما را راحت کرده و از نگرانی نجاتتان بدهد.

 

شنیدن کلمات از زبان کودکی که به تازگی حرف زدن را آموخته است بسیار هیجان انگیز و لذت بخش است. به حرف در آمدن کودک هم می تواند شیرین باشد و هم می تواند باعث نگرانی والدین شود. هنگامی که کودک نتواند کلمات را به درستی بیان کند و یا والدین منظور کودک را متوجه نشوند و نفهمند که چه می گوید، کمی سخت و خسته کننده خواهد شد. اگر شما نیز اولین تجربه پدر یا مادر شدن را دارید. پس مسلما به دنبال زودتر حرف زدن کودک و آموزش حرف زدن به نوزاد هستید. شما مشتاق شنیدن کلمه بابا یا مامان از زبان کودکتان هستید و همیشه به دنبال یافتن جواب این سوال که چه چیزی باعث زود حرف زدن کودک می شود؟ می گردید.

 کودک از چه سنی باید صحبت کند؟

 بین 12 تا 18 ماه، اکثر نوزادان اولین کلمه خود را بین 12 تا 18 ماهگی می گویند. با این حال، بلافاصله پس از تولد، مراحل اولیه ارتباط کلامی را خواهید شنید. از تولد تا 3 ماهگی، نوزادان صداهایی تولید می ‌کنند. همچنین لبخند و غر زدن نیز برای آنها وجود دارد.

 چه چیزی باعث تاخیر گفتار می شود؟

 تاخیر در رشد گفتار ممکن است نشانه بسیاری از اختلالات، از جمله عقب ماندگی ذهنی، کاهش شنوایی، اختلال زبان بیانی، محرومیت روانی اجتماعی، اوتیسم، لالی انتخابی، آفازی گیرنده و فلج مغزی باشد. دلیل و علل تاخیر در گفتار باید از طریق پزشک اطفال تشخیص داده شود.

 

#مشاوره_کودک #آموزش_حرف_زدن+کودک #مشاوره_آویژه #حرف_زدن_کودکان #تتمرین_حرف زدن #سن_حرف_زدن_کودک #زبان_باز_کردن_کودکان

  • ۰۱/۰۹/۰۶
  • masoomeh ra

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی