روانشناس من

در این وبلاگ شما می توانید مطالب مربوط به روانشناسی را مطالعه کنید

روانشناس من

در این وبلاگ شما می توانید مطالب مربوط به روانشناسی را مطالعه کنید

برای داشتن زندگی بهتر و لذت بخش تر می توانید از مطالبی که در اختیار شما قرار می دهم استفاده کنید. این مطالب در مورد زندگی زناشویی، روانشناسی خانواده و کودک و ... است که باعث درک عمیق تر مشکلات و بهبود روابط شما می شود.

  • ۰
  • ۰

 

آیا فرزند شما نیز از رفتن به مدرسه امتناع می کند؟ آیا شما نیز از نرفتن کودک خود به مدرسه نگران و ناراحت هستید؟ اگر فرزند شما نیز از مدرسه رفتن یا مهد کودک رفتن امتناع می کند و شما را کلافه کرده است، نگران نباشید، شما تنها نیستید. بسیاری از والدین شکایت از این دارند که دخترم مدرسه نمیره یا پسرم از مهد کودک رفتن می ترسه! به احتمال زیاد دلیل این رفتار وابستگی شدید کودک به مادر است. وابستگی دانش آموزان به والدین اگر خیلی زیاد باشد و باعث مختل کردن زندگی روزمره آنها شود نوعی اختلال اضطراب نام خواهد گرفت. اختلال اضطراب جدایی در دانش آموزان، نوعی اختلال است که باعث وابستگی کودک به مادر یا پدر می شود.

وابستگی کودک به مادر در مهد کودک یا مدرسه به شدت آسیب زننده و خسته کننده است. مادرانی که کودکان وابسته دارند باید حتی در مهد کودک یا مدرسه نیز همراه با فرزندان خود باشند. اگر کودک شما نیز اختلال اضطراب جدایی دارد، باید به فکر راه هایی برای درمان اضطراب جدایی در مدرسه و کاهش وابستگی کودک به مادر باشید.

 

برای کاهش وابستگی کودک به مادر و کمک به رفتن بچه به مدرسه باید صبور باشید و آرامش خود را حفظ کنید. کاهش اضطراب جدایی در کودکان امری است که نیاز به صرف زمان و وقت دارد. شما به یکباره نمی توانید کودک خود را از وابستگی ها نجات دهید. بلکه با تلاش و انجام راهکارهای ساده ای که در بالا گفته شد آن هم برای مدت چند هفته، می توانید وابستگی کودک به والدین را کاهش دهید. هرگز از زور، سرزنش کردن، مقایسه و یا تنبیه کودک خود برای رفتن بچه به مدرسه استفاده نکنید. این عملکردها نه تنها مسمر ثمر نیست بلکه باعث بدتر شدن اوضاع و افزایش اضطراب و استرس کودک می شود. پس سنجیده و با آرامش عمل کنید.

تشویق کودک برای رفتن به مدرسه و علاقه مند کردن کودک به مدرسه نیاز به تلاش شما دارد. شما باید سعی کنید که فرزندتان را از منفی نگری و خیال بافی های منفی در رابطه با مدرسه و هراس از مدرسه دور کنید. می توانید از خاطرات شیرین خود در دوران تحصیل استفاده کنید و فرزندتان را مشتاق رفتن به مدرسه یا مهد کودک کنید.

 

 

 چرا فرزندم نگران مدرسه رفتن است؟

 اضطراب در رابطه با مدرسه رفتن می تواند نشانه یک اختلال اضطرابی یا مشکل دیگری در مدرسه باشد. به عنوان مثال: یک کودک مبتلا به OCD ممکن است از رفتن به مدرسه اجتناب کند. زیرا مدیریت اضطراب در آنجا برای او سخت است. کودکی که مورد آزار و اذیت قرار گرفته ممکن است از رفتن به مدرسه بترسد زیرا رقیبانش در آنجا هستند.

 آیا باید کودک مبتلا به اضطراب  جدایی را مجبور به مدرسه رفتن کرد؟

 اجبار و یا استفاده از زور و تنبیه برای رفتن به مدرسه اصلا کار درستی نیست. نسبت به اضطراب جدایی فرزند خود احساس همدلی و درک داشته باشید. اما هرگز با او هم نظر نباشید. نسبت به مدرسه رفتن فرزند خود قاطع باشید. به او بگویید مطمئن هستید که می تواند با ترس هایش روبرو شده و مقابله کند. خودتان نیز با استفاده از روش های مختلف به او کمک کنید تا با اضطراب و نگرانی هایش مقابله کند.

#مشاوره_کودک #مشاوره_آویژه #اضطراب_جدایی_در_مدرسه #کاهش_وابستگی_به_والدین #اضطراب_مدرسه_رفتن #علاقه_مند_کردن_کودک_به_مدرسه

  • ۰۱/۰۹/۰۳
  • masoomeh ra

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی