روانشناس من

در این وبلاگ شما می توانید مطالب مربوط به روانشناسی را مطالعه کنید

روانشناس من

در این وبلاگ شما می توانید مطالب مربوط به روانشناسی را مطالعه کنید

برای داشتن زندگی بهتر و لذت بخش تر می توانید از مطالبی که در اختیار شما قرار می دهم استفاده کنید. این مطالب در مورد زندگی زناشویی، روانشناسی خانواده و کودک و ... است که باعث درک عمیق تر مشکلات و بهبود روابط شما می شود.

  • ۰
  • ۰

 

کودک در این سن به یک بچه پر حرف تبدیل می شود. تا 4 سالگی، کودک شما باید بتواند جملات را به صورت کامل بکار ببرد و مکالمات پشت سر هم داشته باشد.

 از نظر روانشناسی کودک چهار ساله، صحبت های فرزند شما باید در این سن برای یک فرد غریبه کاملا قابل درک باشد. از طرفی فرزند 4 ساله شما باید بتواند دستورات چند مرحله ای را انجام دهد.

 مهارت‌های شناختی کودک شما نیز در این سن به سرعت در حال رشد است. کودکان در این سن باید بتوانند بشمارند. همچنین رنگ‌ ها، شکل‌ ها، اعداد و حروف را تشخیص دهند و از ضمایر به‌ طور مناسب استفاده کنند.

 کودکان در 4 سالگی کنجکاو بوده و عاشق درک اطلاعات جدید هستند. در این سن از اینکه فرزندتان چقدر می تواند درک کند، شگفت زده خواهید شد. اگر داستانی را برای آنها تعریف کنید یا بخوانید، آنها باید بتوانند قسمت های زیادی از آن را به خاطر بیاورند.

 کودکان 4 ساله در ساختن داستان های خود عالی هستند. تخیل آنها در این سن واقعاً در حال اوج گرفتن است.

 کودکان چهار ساله در حال یادگیری تفاوت بین «رفتار واقعی» و «رفتار وانمودی» هستند و اغلب در حال توسعه تخیلات خود هستند ( افسانه‌ها و هیولاها).

 

 کودک در 4 سالگی چه کاری باید انجام دهد؟

در این سن، کودک شما باید بدود، بپرد، توپ را پرتاب کند و لگد بزند، بالا برود و به راحتی تاب بخورد. سایر نقاط عطف حرکت و مهارت‌های دست و انگشتان که ممکن است فرزند شما در سن 4 سالگی به آن دست یابد عبارتند از: توانایی: بیش از 9 ثانیه روی یک پا بایستد و پرش کند.

چه زمانی باید نگران رفتار کودک 4 ساله خود باشم؟

اگر کودک شما رفتار نامطلوب مداومی از خود نشان می دهد که خود یا سایر کودکان را در معرض خطر قرار می دهد، بهتر است با مشاور کودک خود صحبت کنید. فرزند شما ممکن است نیاز به ارزیابی حرفه ای داشته باشد یا نیازهای خاصی داشته باشد که باید در تربیت کودکتان لحاظ کنید.

 

 

#مشاوره_کودک #مشاوره_آویژه #تربیت_کودک_4_ساله #روانشناسی_کودکان_چهار_سال #رفتار_صحیح_با_کودک_چهارسال

  • ۰۱/۰۸/۰۴
  • masoomeh ra

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی